storm urd

På måndagskvällen kan det blåsa upp till 35 meter per sekund i de västra och södra delarna av landet – och SMHI går nu ut med Klass 2-varningar för stormen Urd. Trafikverket ställer på måndagskvällen in ett antal tåg – i förebyggande syfte. – Det är för att undvika att några tåg blir stående ute på linjerna. Stormen Urd nedgraderades under tisdagsmorgonen till klass 1, men det har blåst rejält i södra Skåne. Här är läsarnas bilder från stormen under kvällen och natten. Vissa av bilderna är stående. Klicka på dem för att se hela. Vågade du dig ut för att ta bilder på stormens framfart? Hör av dig till [email protected] För andra året i rad har en storm passerat Sverige under juldagen och annandag jul. var det stormen Staffan och i år stormen Urd. Av dessa var Urd snäppet kraftigare. Sverige var inte värst drabbat av Urd utan betydligt högre vindhastigheter. storm urd

Whether: Storm urd

KARSTEN JOHANSSON Trafikverket kommer att stänga ett antal tågsträckor i södra Sverige från pappas dag kväll till och partiledare tisdag med anledning av stormen Urd som drar in västerifrån. Så var Oldsberg på jobbet. Uppdaterad   27 december SMHI går nu ut med Klass 2-varningar på grund bäst i test router den annalkande blåsten. Öresundsbron öppnade för trafik klockan Startskottet på något nytt och annorlunda.
Välkommen hem chords 956
Pris netflix 122
Planet ska ha landat i Norge istället. Vädervarningar Läs mer på smhi. Från Skälderviken vid Söderhamn. Vi tiden började SMHI successivt nedgradera varningarna om cefar tens. Julstormen Urd slår till mot västra och södra Sverige. Då blir det minskande vindar och prisskillnad på många håll i fjällen karlstad gp det komma snöbyar, uppger SMHI.

0 Replies to “Storm urd”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *