sortergården jönköping

Ytan på den nya sortergården är cirka 18 kvadratmeter, vilket är fem gånger större än den nuvaranade sortergården vid Simsholmen i Jönköping. Storleken kommer att göra det enklare och smidigare att lämna grovavfall och farliga avfall. Dessutom utökas sorteringsmöjligheterna med nya. June Express AB - Flyttar tryggt mellan städer · at-one.info Stockholm · Göteborg · Malmö · - 71 8 Visa nummer. Skifferv. 6. 03 JÖNKÖPING. Karta och vägbeskrivning Öppet idag - Nu öppnar nya sortergården. Råslätt På måndag öppnar Jönköpings modernaste sortergård, på Råslätt. — Personalen är jättenöjda att komma till den här fräscha arbetsmiljön. Det blir ett lyft för besökarna också, säger Josefin Mattsson, enhetschef på avfallsverksamheten i Jönköping. Publicerad 1 mars.

Sortergården jönköping Video

There Is Somthing Strange Going On In Jönköping... Körkort online över 3,5 ton får av utrymmesskäl inte besöka sortergårdarna. Då blir det underhållning, invigningstal och besök av politiker. Vi vill också göra en upprustning av sortergården i Bankeryd och den på Visingsö, säger Ulf Persson. Jönköping Lanfranco De Luca Babbaro. Samtidigt rinner tiden i väg asketisk några nya besked. Det avfall som slutligen inte går att sortera ut blir restavfall som bränns och utvinns till energi.

Sortergården jönköping - finns

Och hjälporganisationerna vi samarbetar med i prylbodarna ska visa upp sina verksamheter, säger Josefin Mattsson. Storleken kommer att göra det enklare och smidigare att lämna grovavfall och farliga avfall. Det blir fler filer för besökarna, bland annat för att minska trängsel och öka säkerheten. Spara tid, sortera hemma Sortera upp grovavfallet hemma så blir det enklare för dig på sortergården. Även om snöovädret gjorde att det var färre besökare på Jönköpings sortergård än det brukar på måndagar var det några som hittat dit. På sortergården i Huskvarna finns en större pantmaskin där du kan välja om du vill ha ut pantpeng eller om du vill skänka din pantpeng till barncancerfonden. Samtidigt rinner tiden i väg utan några nya besked.

0 Replies to “Sortergården jönköping”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *