garant mat

Varje år slänger svenska hushåll ton mat. Genom att höja statusen på frysen vill Garant i en ny omfattande kampanj, Basvaror för °C, locka konsumenterna att använda frysen mera för att göra vardagen lite godare och enklare – och samtidigt få oss att slänga mindre mat. – Att fryst mat har ett. VARM MAT KAROLINSKA. Här finner du klassisk husmanskost & trerätters med moderna inslag lagade från grunden med de bästa råvarorna. Sallad, bröd & smör levereras alltid till samtliga rätter. Varm mat varieras från vecka till vecka och går utmärkt att beställa som kökets kött, kökets fisk & kökets vegetariska. Menyn. Det pirrar till i oss när vi smakar det vi aldrig ätit förut. Vi blir alldeles knäsvaga när vi tänker på fina råvaror. Vi älskar att kunna erbjuda inspirerande mat som inte behöver kosta skjortan. Garant föddes ur en genuin kärlek till mat. Och ända sedan starten har vi varit övertygade om att världen blir en lite härligare plats när fler.

Garant mat - plster

Garant lägger stor vikt vid att välja bra förpackningar till våra ekologiska varor. Läs mer om Garants tonfiskproducent i Papua Nya Guinea. Ibland kan det bero på att leverantören inte har möjlighet att investera i verktyget som behövs och man har lagt precis allt krut på att få till en superfin kvalitet för innehållet och råvaran. För livsmedelsförpackningar används gaser som är tillverkade av olika luftgaser: Ska du skriva om något du smakat och vill ha högupplösta bilder?

Garant mat - vatten

Oss kan du fråga vad som helst om våra produkter. Hur gör ni för att era varor ska hålla hög kvalitet? I denna ruta ska du skriva in de 13 siffror som är en del av streckkoden! Vi genomför också sedan slutet av riskanalyser av alla varor med ursprung i riskländer så att vi ska kunna ställa rätt frågor och följa upp tillsammans med våra leverantörer. För ytterligare information kontakta: Palmolja är den globalt sett mest använda vegetabiliska oljan. Sifo-undersökningen genomfördes av Sifo i maj på uppdrag av Garant.

Garant mat Video

Uppdrag Garant #4: God start - barn pratar mat

0 Replies to “Garant mat”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *