axfood umeå

Axfood - företag, adresser, telefonnummer. Kontaktuppgifter till Axfood Snabbgross Umeå, telefonnummer, adress, se information om företaget. Adress: Förrådsvägen 13 32 Umeå. Telefon butik: 99 Öppettider Mån-Fre Lördag Söndag , Avvikande öppettider. Julafton: Juldagen: Annandagjul: Nyårsafton: Nyårsdagen: Stängt.

Axfood umeå - dag

Välkommen med din ansökan! Vi vill, vi kan och vi vågar. På Axfood arbetar vi med passion för mat och människor. Det här är ett första steg och vi ser. Genom Mat vill vi tillsammans med kunder, beslutsfattare och näringsliv inspirera fler till att äta bra och hållbart. Det här är ett första steg och vi ser. Leverantör Ralph luren leverantör Vi är på jakt efter leverantörer inom bra axfood umeå hållbar mat. We use cookies to deliver our services and to ensure tiffany fox we give you the best experience on our website. Karriär Gör karriär Inom Axfoodkoncernen finns många karriärvägar inom olika bolag och positioner. Mat med omsorg Positiv samhällskraft Vi arbetar kontinuerligt med att lyfta viktiga samhällsfrågor.

Axfood umeå - Saluhallen

Förrådsvägen 13 i Umeå. Mat med omsorg Positiv samhällskraft Vi arbetar kontinuerligt med att lyfta viktiga samhällsfrågor. Totalt 2 kvm, varav 1 är säljyta. Genom Mat vill vi tillsammans med kunder, beslutsfattare och näringsliv inspirera fler till att äta bra och hållbart. Axfood arbetar med passion för mat och människor Tillsammans med våra bolag skapar vi en bättre vardag där alla kan dela glädjen för prisvärd, bra och hållbar mat.

0 Replies to “Axfood umeå”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *