trött engelska

Trött, adjektiv.. Böjningar: trött, tröttare, tröttast. Engelska: tired. Ett stort lexikon - online och gratis att använda. Hitta Engelska ord snabbt och enkelt. trött från svenska till engelska – översättningar, användning exempel, synonymer, böjning och uttal. RedFox Innehåller 41 språk och även grammatik och språkundervisning. RedFox är den mest omfattande ordbok i Finland.

Trött engelska - leder

Swedish Vi höll på med omröstningarna så länge att jag var mycket trött när jag gick härifrån och glömde bort att signera. References and Licenses WordNet 3. Ord före och efter trött. Jag är trött på att vara fast i deras komplicerade liv. Searching within the dictionary is simple: I can understand why the rapporteur and Mr Papayannakis are weary of further controversy. Nej, han är trött på att leva. trött engelska

Trött engelska Video

Engelska lektion Inte alltför troligt, va? Swedish Jag imovan trött på att höra att alla skyller på varandra och gräver fram syndabockar. Personally I am tired of the talk of market-based instruments in environmental policy. Livet utomlands Tips cafe röda rummet råd om att bo utomlands Allt du behöver veta om att bo i ett främmande land. Om oss Om migrationsverket gävle. Han är trött på mina problem.

0 Replies to “Trött engelska”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *