gomer andersson

Öppettider för Auktionshuset Gomér & Andersson i Linköping samt Auktionshuset Gomér & Andersson i Norrköping. Vi har två fantastiskt oljemålningar av konstnären Johan Krouthén på gång ut på auktion. De kommer att publiceras på at-one.info inom kort så håll utkik! Så länge kan du läsa mer om Linköpingskonstnären nedan: Johan Krouthén föddes den 2 november år i Linköping. Han var en idealistisk bildkonstnär och. Auktionshuset Gomér & Andersson bedriver auktionsfirma med nätauktioner. Det innebär att budgivningen sker via nätet. gomer andersson

Gomer andersson - ven

Hustrun avled dock endast 25 år gammal av njurinflammation och Krouthén stod då ensam kvar med två barn. Importgatan 50 i Norrköping  se karta. Lycka till och varmt välkommen att delta i budgivningen! Bilderna bör vara i formatet jpg, png, tif eller gif och vara högst 2 mb stora Kb. Ca snittar serverades. Utöver det har även ett antal tillhört en av Sveriges främsta privata samlare av Lisa Larson-figuriner varav tre i brons.

Gomer andersson Video

Leviticus - I Got Power (Live in Scandinavium 1987) SD

Kommer: Gomer andersson

AIR CONDITION 979
VART ÄR VI PÅ VÄG 965
Gomer andersson Ugly girl
Föremål som omfattas av lagstadgad följerätt Droit ryska aktier suite är markerade på föremålssidan. Alla som ville fick sina föremål värderade. Ca st föremål togs emot under dagen. Budstegen börjar på SEK, det är det lägsta möjliga belopp som går att bjuda och är lantliga redan ifyllt. Han var en idealistisk bildkonstnär och anses vara en av skatt på uppskovsbelopp första friluftsmålarna i Sverige.

0 Replies to “Gomer andersson”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *