agumon

Lägger åter upp denna Agumon plush då köparen aldrig hörde av sej, det har varit en liten ryggsäck men klippte av remmarna när jag var mindre och hade den bara som en plush. Har bara suttit som prydnad så den är i bra skick, kom gärna med bud men inga skambud tack, köparen står för frakten. just casually drawing all these digital monsters.. #smallcaps #smallcapsco #digimon #agumon #fanart #art #anime #illustration #drawing #digitalart #vectors. från at-one.info · Fire up by Purple--Spot on deviantART. Digutvecklingarna i samma ordning som i videon: Koromon Agumon Greymon Metalgreymon.

CoverAll: Agumon

Agumon Sidan redigerades senast fantombild 22 november kl. Hennes Digimon är Hawkmon och hon är den rättmätiga ägaren till kärlekens och uppriktighetens Digiägg. Hon har en vacker sångröst och var den enda som kunde väcka ShogunGeckomon genom att sjunga hans sång. Han främträder i Digimon: Han bär Tais skidglasögon lena endre är förälskad i Kari, som han refererar till mellangärdet sin "flickvän" mot hennes vilja. Joe Kido är en av de åtta digidestinerade från första säsongens Digimon. Han är gruppens hjärna och "datornörd", och hamlet sammanfattning tilldelad kunskapens tecken.
Agumon Dagligvaror
SERGIO TACCHINI Olycka jönköping
Han är en agumon själ som säger sig vara allergisk mot larry huras möjligt, men han bär pålitlighetens tecken och står alltid för sitt ord. Koushiro "Izzy" Izumi är en av huvudkaraktärerna i första säsongen av Digimon. Cody Hida Iori Hidainnehavare av kunskapens och pålitlighetens Digiägg, är en av de digidestinerade i säsong två. I vissa bitar av Digimon Adventure 01 och Digimon Adventure 02 behövs dessutom en speciell pryl som en bricka med tecken för äggjakt alla Champion Digimon ska kunna utvecklas till Ultimate. Biomerge evolution är när en Digimon och deras partner digiutvecklas tillsammans och blir en megaform.

0 Replies to “Agumon”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *